Повеќенаменска ласерска либела 3D LaserPRO

Извршувајте повеќе работи истовремено со помош на само еден алат.

Плаќање при прием

БЕСПЛАТНА ПОШТАРИНА

Потполно сигурно купување со можност за враќање без прашања

Мултифункционална алатка која е неопходна во вашата кутија за алат

Повеќенаменската ласерска либела 3D LaserPRO е погодна за изведување различни работи во домот или надвор од домот. Одлично е за заштеда на простор во вашата кутија за алат.

МАТЕРИЈАЛ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ

Изработен од цврст и издржлив материјал отпорен на кршење и оштетување. Истиот материјал се користи за изработка на компјутери, монитори, принтери и други важни уреди.

ПОВЕЌЕНАМЕНСКА ЛИБЕЛА

Претставува комбинација на фино подесени ленти за мерење (израмнувач), метро, тројно поставени меурчиња за рамнење и ласери за да се постигнат максимални резултати.

ЗАВЗЕМА МАЛКУ ПРОСТОР

Покрај тоа што е леснна за ракување, 3D LaserPRO ласерската либела, со повеќекратната употреба заштедува простор во вашата кутија за алати. Набавете помала кутија и додајте ја ласерската либела уште денес на вашиот алат.

ПРАКТИЧНА И КОМПАКТНА

Алатката има прекинувач за ласерот, 3 начини на подесување на ласерот: хоризонтално, крстно и вертикално нивелирање, метар со должина од 250 см, стандарден израмнувач, вертикална и хоризонтална либела и либела со агол од 45°.

Заборавете на постојано одење до кутијата со алат!

Повеќенаменската ласерска либела 3D LaserPRO е дизајнирана по примерот на најновата технологија и погодна е за повеќекратни мерења и порамнувања.

ФУНКЦИОНИРА БИЛО КАДЕ

Дизајнирана е за секоја ситуација каде што ви треба порамнување, прилагодување на агол, права линија или прецизни мерења. Ќе го олесни извршувањето на различни работи и мајстории дома или на работа.

ЗА ХОБИ ИЛИ ПРОФЕСИОНАЛНИ МАЈСТОРИ

Високо прилагодлива алатка одлично ќе им служи на мајстори кои вршат мали и големи поправки дома, во дворот или гаражата. Исто така е неизоставна алатка и помагало во работилниците на професионалните мајстори.

ШТЕДИ СТРУЈА

Треба да се напомене дека ласерот е идеален за употреба во затворени простории поради неговата поголема видливост. Нема да морате да вклучувате светло или да користите дополнителни осветлувања додека користите ласер.

Повеќенаменска ласерска либела 3D LaserPRO

3D LaserPRO - мултифункционалната и практична ласерска либела 3 во 1 (за прецизно мерење, порамнување и подесување на агол) е подобрена во однос на сите претходни верзии.
Производот не е достапен во продавниците!
Оцена 4,7 / 5
Додадете во кошничката

316 € 157.94 €

269.43 €

347.73 €

Бесплатна поштарина
Достава за 3-4 работни дена

Технички спецификации:

Главни функции:

3D LaserPRO содржи ласер, метар, израмнувач и либела за бележење на различни површини, подесување на аголот, мерење, порамнување. Идеална е за професионалци, но и за домашна употреба.

Материјал:

Цврст и издржлив материјал отпорен на кршење и удари.

Батерија:

3 x LR44/AG13 (вклучени во производот).

Димензии:

18,5 cm (должина) x 2,8 cm (ширина) x 6,5 cm (висина).

Боја:

црна

Пакет:

Во пакувањето доаѓа 1 x 3D LaserPRO - повеќенаменска ласерска либела.

Употреба:

Користете ја при вршење на работи во домот или надвор од него. Идеална е кога ви треба порамнување, подесување на агол и прецизни мерења.

100 % купување без ризик

Можете да ни го вратите производот и ќе ви ги вратиме вашите пари, без дополнителни прашања.

Каде да ја доставиме
Вашата нарачка?Праќаме нарачка,
ве молиме почекајте!
Каде да ја доставиме
Вашата нарачка?
Име
Презиме
Адреса
Бр.од дома
Пошт. број
Место
Телефон
Email
Производ
Коментар
П.С.: Гарантираме испорака веќе следниот работен ден!
Плаќање при испорака
Примероци кои може да се добијат по намалена цена:
11
Последната продажба е направена на:
100% сигурно купување

100 % сигурно купување

Достава за 3-4 работни дена

DPD

44 дена враќање на парите