Bluetooth авто-дијагностика CarScanX

Повеќенаменска дијагностика за автомобил за паметни телефони CarScanX

3180ден 1590ден

ПЛАЌАЊЕ ПРИ ПРЕВЗЕМАЊЕ

Бесплатна поштарина

Потполно сигурно купување со можност на враќање без прашање

Револуционерно решение со помош на паметен телефон открива дефекти на вашиот автомобил

Овој мал уред ви овозможува да дијагностицирате грешки, да ја следите потрошувачката и работата на моторот на вашиот автомобил.

МНОШТВО КОДОВИ

CarScanX ги чита кодовите на проблемите и го покажува нивното значење. Во базата на податоци постојат преку 3000 дефиниции на кодови.

ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА И ПРИВАТНА УПОТРЕБА

Не го користат само професионалните механичари за полесно да ги утврдат грешките во системот, туку и сите други луѓе.

ЕДНОСТАВНО КОРИСТЕЊЕ

Доволно е CarScanX да се вклучи во OBD2 влезот на автомобилот и да се спари со мобилниот со помош на bluetooth. Потоа треба да се стартува апликацијата на мобилниот која автоматски ќе го препознае дефектот.

ЛЕСНО ПОВРЗУВАЊЕ

CarScanX со bluetooth лесно се поврзува со паметен телефон, по што може да открие бројни неправилности во работата на вашиот автомобил.

Испробајте го овој нов безжичен уред за секнирање на вашиот автомобил и заборавете на скапите мајстори

ГИ ОЛЕСНУВА СИТЕ ВИДОВИ НА ДИЈАГНОСТИЦИРАЊЕ

Со помош на овој минијатурен уред ќе можете да ги откриете сите видови на дефекти на автомобилот. Исто така, можете да ја следите потрошувачката и да го анализирате однесувањето на вашето возило во возењето.

ПОГОДЕН ЗА СИТЕ АВТОМОБИЛИ

Bluetooth авто-дијагностичарот можете да го поврзете на сите видови автомобили со модерни компјутерски системи.

ШТЕДИ ВРЕМЕ, ПАРИ И НЕРВИ

Многу автомеханичари земаат многу пари за само на кратко да видат што не е во ред со вашиот автомобил. Со CarScanX лесно ќе ги откриете недостатоците без да платите мајстор.

Bluetooth авто-дијагностика CarScanX

Уште само 5 артикли на залиха

Продадени 71 парчиња во последните 24 часа

150 луѓе во моментот го гледаат овој производ

Сега можете без кабли, батерии и друг алат да ја следите работата на моторот на вашиот автомобил и да ги дијагностицирате бројните грешки во неговата работа.
Производот не е достапен во продавниците!
Оцена 4,7 / 5
Изберете количина:

3180ден 1590ден

Бесплатна поштарина

Достава за 3-4 работни дена

Технички спецификации

Опис:

Bluetooth уред CarScanX за авто-дијагностика кој со помош на bluetooth се поврзува со паметен телефон.

Употреба:

Може да се користи за следење на работата на моторот, следење на потрошувачката, дијагностицирање на грешки и анализа на возењето.

Материјал:

Пластика.

Начин на употреба:

Вклучете го уредот во OBD2 влезот на автомобилот и спарете го со паметен телефон со помош наbluetooth. Потоа стартувајте ја апликацијата која автоматски ќе го препознае дефектот.

Пакет:

Во пакувањето е вклучен 1 bluetooth уред за авто-дијагностика.

100% купување без ризик

Можете да ни го вратите производот и ќе ви ги вратиме парите, без дополнителни прашања.

Каде да ја испратиме Вашата нарачка?Праќаме нарачка,
ве молиме почекајте!
Каде да ја доставиме
Вашата нарачка?
Пратете ми ја веднаш Со праќање на нарачката го прифаќам плаќањето.
Осигурување на пакетот
49.00 ден
Приоритетна достава
99.00 ден
+ 1 година гаранција
199.00 ден
Плаќање при испорака

11

100% сигурно купување

100% сигурно купување

Достава за 3-4 работни дена

DPD

44 дена враќање на парите

100% сигурно купување

Достава за 3-4 работни дена

DPD

44 дена враќање на парите