Универзален далечински управувач - SmartRem
Единствен клуч кој воопшто ќе ви треба

Заштеда - 50%
Потполно сигурно купување со можност за враќање без прашања.
Било да сакате да го замените стариот клуч или имате резервен - SmartRem е вашето идеално решение!
SmartRem ќе го замени вашиот стар клуч, овозможувајќи ви функционална, едноставна употреба на далечинскот управувач кој секојпат ќе функционира

Одлична резерва или замена

Направете си копија на сопствениот далечински управувач и имајте резерва во случај оригиналниот да ви се расипе или да го изгубите.

Компатибилен со повеќето далечински управувачи.

SmartRem е компатибилен со скоро сите брендови и далечински управувачи кои се користат денеска.

Едноставно користење

Ги памети кодовите од оригиналниот далечински управувач, а кодовите не се губат при замена на батеријата. Поседува 4 копчиња кои овозможуваат на него да се програмираат од 1 до 4 различни функции или кодови.

Повеќенаменски далечински управувач

Овој далечински управувач може да биде замена за управувачи гаражна врата, автоматска врата, куќни аларми...
Едноставно, практично и лесно - еден далечински управувач за повеќе врати!
Три причини зошто SmartRem ќе ви го олесни животот:

ШТЕДИ ВРЕМЕ, ПАРИ И НЕРВИ

SmartRem лесно го клонира вашиот сегашен управувач за неколку минути. Делува на фрекфенција од 433,92 MHz што го прави компатибилен со повеќето брендови и видови на далечински управувачи.

ОДЛИЧНА ЗАМЕНА ЗА РАЗНИ ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧИ

SmartRem може да ги замени различните далечински управувачи во вашето домаќинство. Освен за гаражна врата, можете да го користите и за други работи кои работат на далечинско заклучување: аларми, автоматска врата итн.

СОВРШЕНО ГО КЛОНИРА ВАШИОТ СЕГАШЕН ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ

Повеќето далечински клучеви ја губат функционалноста, се кршат, се губат или едноставно престануваат да работат! Во овие случаи - не мора да губите време ниту пари за нови клучеви. Секогаш ќе го имате подготвен вашиот универзален далечински управувач.
Универзален далечински управувач за врата за гаража - SmartRem
Единствен далечински клуч кој некогаш ќе ви треба. Едноставно го клонира постоечкиот клуч за гаражната врата, автоматската врата или алармниот систем.
Производот не е достапен во продавниците!
Оцена 4,7 / 5
Одберете количина:

311 €155.29 €

264.12 €

342.42 €

Бесплатна поштарина!
Достава за 3-4 работни дена
Производител
Фрекфенција
Модел
ADYX
433.92
ALIZE EM2C, ALIZE EM4C
AETERNA
433.92
TX433 1,2,4 buttons
ALLMATIC
433.92
AEMX1, AEMX2, AEMX4
EUROPE AUTO ARMY2, ARMY1, ARMY4
MX1, MX2, MX4
ALLTRONIK
433.92
S429_1, S429_2, S429_4, S429_M Be sure that your remote operates at 433.92MHz!
S425
ANSONIC
433.92
SA 434 -1E, SA434 -2E, SA434 - 3E, SA434 -4E
SA 434 -1MINI, SA434 -2MINI, SA 434 -2Midi
APERTO
433.92
CPS1, CPS2, CPS4
AVIDSEN
433.92
100601 micromark MM23164
104505
100951, 100955, 100550, 100400
BANDY
433.92
BELFOX
433.92
DHS433 -1, DHS433 -2, DHS433 - 4, dip switch version
DHS 433,92 (7733), dip switch version
BENINCA'
433.92
LOT1W, LOT2W, LOT4W
LOT2WMS
T2WK, T4WK
LOTX1W, LOTX2W, LOTX4W
TO.GO2WP, TO.GO4WP, TO.GO2WK, TO.GO4WK
BESIDE
433.92
BEZAP
HIT
BFT
433.92
TE01, TE02 (TEO1, TEO2)
TE04 (TEO4)
CAME
433.92
T432, T434, TOP432A, TOP434A, TOP432, TOP432NA, TOP434NA TOP432M, TOP434M
TAM432SA
TOP432SA
TOP432NA
TWIN2, TWIN4
CARDIN
433.92
S476 TX2, S476TX4
CASALI GENIUS
433.92
Genius 433 2, Genius 433 3, JA400 TM433, JA401 TM433
CASIT
433.92
ERTS92B, ERTS92T
ERTS20DB, ERTS20DQ
ERTS476D, ERTS476Q
TXS1, TXS2, TXS3, TXS4, TXS6 ERTS97B, ERTS97T
CELINSA
433.92
S10 1, S10 2, SAW1, SAW2
CENTURION
433.92
CLASSIC, SMART, SMART2
CPS
433.92
TCP3, CPS, Jolly 4
CPS1 TCP3, CPS2 TCP3, CPS4 TCP3 EM1CV, EM2CV, EM4CV
DASPI
433.92
Happy2, Pops2Ã
DEA
433.92
433 1, 433 2, 433 4
Genie
Punto S2
Dea MIO TD2, MIO TD4
DELMA
433.92
Mizard 433 1, Mizard 433 2
King 433 2
Style Copy 2CH (this is a code duplicator)
DICKERT
433.92
MAHS433 01, MAHS433 04
S10-433A1L00, S10-433A4L00, S20-433A1L00, S20-433A4L00, S20-433A1000, S20-433A4000
S5-433-A2L00, S5U-433-A2L00
DITEC
433.92
GOL4C
GOL4 Note: These transmitters are rolling code and cannot be duplicated, but if you have a GOL4C device, you can duplicate it on ACLUS or PANDIS, and it works with all the DITEC receivers.
BIX LS2, BIX LP2, BIX LG4 Note: These transmitters are rolling code and cannot be duplicated, but if you have a GOL4C device, you can duplicate it on ACLUS or PANDIS, and it works with all the DITEC receivers.
DOITRAND FDOITRAN D
433.92
MPSTF2E JAUNE, MPSTF4E, HYPERPHONE MPSTF2E_GRISE
TS2DE, TS4DE
DOORMATIC
433.92
SAW
DUCATI ALLDUCKS
433.92
TSAW1, TSAW2, TSAW3, TSAW4, 124 ELBER TSAW1, TSAW2, TSAW3, TSAW4 RONDY TSAW1, RONDY TSAW2, RONDY TSAW3
TPR10-A, TPR20-A RONDY TPR10_A, RONDY TPR20_A
TE2
HC6203, 6203: only blue , red and transparent
ELBE
433.92
501, 502, 504
502a, 504a
502, 504
ELCA
433.92
IRIS, IRIS 9CH. Both colors red and blue
ASTER2
Aster 1000, Aster1001. Colors: black, blue, light grey
GEMINI 9CH
VIRGO
ELVOX
433.92
ET03, ET04
ERONE
433.92
SETDS39433E2, SETDS39433E4
FAAC
433.92
TM1 433 DS, TM2 433 DS, TM3 433 DS TML2 433 SLP, TML4 433 SLP, TML2-433-SLP, TML4-433-SLP
FADINI BPT
433.92
433 2M, Astro43_2m
Astro433-2, Astro433-4, Astro43-2, Astro43-4
FERPORT
433.92
Tac1, Tac2, Tac4, Tac1k, Tac2k, Tac4k, Tac2kr
GIBIDI
433.92
Open TMB 433, OPEN TMQ 433, OPEN OUT 2, OPEN OUT 4
GULLIVER
433.92
MDW 2E
HAUSS
433.92
Pocket 3750-1, Pocket3750-2, Pocket 3750-4
HORMANN HOERMANN
433.92
HSM2, HSM4, yellow buttons
HRC
433.92
JAY
433.92
UBEI x1 SL1
UBET 11, UBET 21, UBET 31, UBET 41, UBET 61Â
KING
433.92
Note: receiver should be setup withrolling code feature disabled
IUPPITER
433.92
RJW/1E, RJW/2E, RJW/4E, RJW/12E
MDW/1E, MDW/2E
LEB
433.92
TMW
TSAW2N, TSAW4N
TCP3Â (this is a code duplicator)
TRK4 Note: receiver should be configured to disable rolling check.
TPW4
LINCE
433.92
LR 2035
MA SYSTEM
433.92
MA TX1, MA TX2, MA TX3
MARANTEC
433.92
D101
D12
D212, D222, D232
Digital 302, D302
MEIßNER MEISSNE R
433.92
LW433-1, LW433-2, LW433-4
Pocket 3750 1, 2, 4
MONSEIGNEUR
433.92
ARC2, ARC4
TDR 400 3845, TDR 400 3846, TDR 400 3847 T1SAW433, T2SAW433, T4SAW433
MOTORLINE STATEUR OP
433.92
MX1, MX2, MX3, MX4, MX6
MX11, MX12, MX13
MOTOSTAR
433.92
CLIKSTAR2, CLICKSTAR4
CLICK-4M, CLICKSTAR RE 532, CLICKSTAR RE 534
NICE
433.92
EASY S1, S2, S4
FLO1, FLO2, FLO4
VERY VE
NOLOGO
433.92
ECO DIP
OG
433.92
OG62, OG64
O&O OeO, O and O
433.92
T-COM DS 4-2, T-COM DS 4-4
OPENOUT
433.92
TMQ 433 2, TMQ 433 4
PIAZZETTA
433.92
4 buttons for wood/pellet heater
PORTAMATIC
433.92
MPH01, MPH02
POWERFIX Profi (Lidl)
433.92
RCB-A 3600R
PRASTEL
433.92
MPSTF2E, MPSTF4E
PROEM
433.92
ER2C4ACM, ER4C4ACM
PROGET
433.92
ETY_433N2, ETY 433N4
EMI433-N2
PROTECO
433.92
TX433
EUROMATIC
HIT
QUASAR
433.92
433 TANGO SLIM BLEU
SEA
433.92
SMART433_TX2_DIP, SMART433_TX3_DIP SMART4 33_TX2_COPY,SMART433_TX 3_COPY Smart2 Dip Switch, Smart3 Dip Switch
SEAV
433.92
TXS1, TXS2, TXS3, TXS4
Behappy S1, Behappy S2, Behappy S3
Be Easy TX, Be Easy Murale2
BeSmart S2, BeSmart S4
BeFree S1
SECURVERA
433.92
SV R2C
SV R2C
SV R4C
SV R6C
SENDER
433.92
SERAI
433.92
OG/52, OG/54, OG/82, OG/84
OG/28, OG/48, OG/62, OG/64
OG/02, OG/04
SICE
433.92
TX4 CLACK Bigfoot
SIMINOR
433.92
ER2C4ACM, ER4C4ACM, ER2C4ACS, ER4C4ACS
SMD
433.92
LW433 -1, LW433 -2, LW433 -4 : AM models only
SOMFY
433.92
LEB TMW
STAGNOLI
433.92
ZEUS AZTR
STARTEC
433.92
TXQ2
TAU
433.92
250 SLIM, 250K -SLIM, 250K - SLIMC
250TXD2, 250TXD4
250BUG2, 250BUG4
250T -4, 250T -4C
TECNOMATIC
433.92
TQ433
TEDSEN
433.92
SKX1MD, SKX2MD, SKX3MD, SKX4MD
BERNER
433.92
SKX1KD, SKX2KD, SKX4KD, SKX6KD
GFA
433.92
SKX1DL, SKX2DL, SKX3DL, SKX4DL
SKX1LC, SKX2LC, SKX3LC, SKX4LC
SKX1SL, SKX2SL, SKX3SL, SKX4SL
SKJ
SKX1WD, SKX2WD, SKX4WD, SKX11WD, SKX22WD, SKX44WD
TELCOMA
433.92
TANGO 2 SW, TANGO4 SW
TANGO BLUE 2, TANGO 4 BLUE, TANGO BLEU 2, TANGO BLEU 4
TANGO 2 SLIM, TANGO 4 SLIM
TANGO WIN3
TANGO2, TANGO4
TKC
433.92
TSAW433
TORAG
433.92
S429 1, S429 2, S429 4
TORMATIC
433.92
HS, Dorma HS43 1E, HS43 2E, HS43 3E, HS43 4E
DORMA
433.92
MAHS, Siebau, Novoferm, Dorma
MHS, MHS43-1
TREMA
433.92
TO93TV1, TO93TV2, TO93TV4
TUBAUTO
433.92
DIGITAL 101 433
V2
433.92
PHOENIX series: Phoenix2, Phoenix2P, Phoenix4, Phoenix4P. Note:the receiver should be programmed with the rolling code feature disabled. When the code is learned, LED will blink for 6 times to highlight that the code is rolling.
TCP3
TCP3, ARC3
TCP3
TPR
T1SAW/433, T2SAW/433, T4SAW/433
TRR1, TRR2, TRR4
PMR2, PMR4

VISONIC
433.92
WT 100, WT 100A, WT 101, WT 101A, WT 102, WT 104,WT 201, WT 201A, WT 201WP, WT 201AWP
VSEG
433.92
CR SLIM
WAINE-DALTON
433.92
S429-1, S429-2, S429-4, S429- mini
S425
WECLA CDS
433.92
433, 433_2

Технички спецификации

Опис:

Елегантен, едноделен универзален далечински управувач SmartRem со четири копчиња. Работи на 433,92 MHz и е компатибилен со повеќето брендови и далечински управувачи.

Употреба:
Чекор 1: Ресетирајте ја RAM меморијата на универзалниот управувач со истовремено држење на копчето 3 и копчето 4. Откако синото светло ќе трепне 3 пати, продолжете да го држите само копчето 3. Потоа 3 пати притиснете го копчето 4 истовремено додека го држите копчето 3. Синото светло ќе почне брзо да трепка и тоа е знак дека меморијата на SmartRem е успешно ресетирана.
Чекор 2: За да го клонирате постоечкиот управувач, ставете го во близина на универзалниот управувач.
Чекор 3: Сега држете ги истовремено копчето што сакате да го клонирате на стариот управувач и истото копче на универзалниот управувач. Клонирањето е завршено кога светлото ќе престане да трепка и ќе почне постојано да свети.
Чекор 4: Повторете го чекор 3 за клонирање на другите копчиња.
Фрекфенција:
Работи на 433,92 MHz. Овде можете да ја проверите листата на компатибилни модели. Ако не работи за вашиот клуч, ќе ви ги вратиме парите.
Распон:
До 100 метри
Димензии:
25 mm x 75 mm x 14 mm.
Тежина:
0,050 g

100 % купување без ризик

Производот можете да ни го вратите, а ние ќе ви ги вратиме парите, без дополнителни прашања.

Каде да ја доставиме
Вашата нарачка?Праќаме нарачка,
ве молиме почекајте!
Каде да ја доставиме
Вашата нарачка?
Име
Презиме
Адреса
Бр.од дома
Пошт. број
Место
Телефон
Email
Производ
Коментар
П.С.: Гарантираме испорака веќе следниот работен ден!
Плаќање при испорака
Примероци кои може да се добијат по намалена цена:
11
Последната продажба е направена на:
100% сигурно купување
100 % сигурно купување
Достава за 3-4 работни дена
DPD
44 дена враќање на парите
*Прикажаните резултати се индивидуални и варираат од личност до личност. Производителот не гарантира исти резултати.